Relatietherapie, mediation of scheiden
in Almere

Als je relatie stug loopt, stroef loopt of stuk loopt

Algemeen over Relatiewerk in Almere

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Almere, of een stiefcoach?

Of is jullie relatie al zo verslechterd dat jullie een mediator in Almere zoeken? 

Ik kan jullie helpen om de communicatie weer op gang te brengen, om de liefde weer terug te vinden waar mogelijk, of om verder te kunnen als ouders die goed met elkaar overweg kunnen, in plaats van partners die ruzie hebben.

Relatietherapie Almere

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut in Almere? Relatiewerk Zeewolde helpt stellen in heel Flevoland.

Als relatietherapeut ben ik ook werkzaam in Almere. Ik help stellen om elkaar weer terug te vinden. Weer naar elkaar te luisteren. En beter te leren communiceren.

Wanneer is het verstandig om een relatietherapeut in Almere te zoeken?
Hebben jullie heel vaak ruzie? Of juist eigenlijk nooit?
Lijken jullie in een sleur te zitten en is de intimiteit verdwenen?
Is één van jullie vreemdgegaan en is het vertrouwen helemaal weg?
Heeft je partner AD(H)D en heeft dit effect op jullie relatie?
 
Dit zijn allemaal goede redenen om een relatietherapeut te zoeken. Eigenlijk geldt zodra je merkt dat het niet lekker loopt, dat het niet stroomt in jullie relatie, dan is het verstandig om relatietherapie in te zetten.
Wat gaan jullie doen tijdens relatietherapie: 
  • Duidelijk krijgen hoe jullie ruzies ontstaan
  • Bedenken wat je zelf kan veranderen, zonder direct wat van de ander te verwachten
  • Eerlijk verwachtingen uitspreken
  • Praten over seks en het bespreken van elkaars seksuele behoeftes
  • Leren accepteren en leren vergeven
  • Je echt kwetsbaar opstellen in de hoop op een nieuw begin en een sterkere relatie

Benieuwd wat ik voor jullie kan doen? Plan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek!

Mediation Almere

Ben je op zoek naar een ervaren mediator in Almere die deskundig en betrouwbaar is? Neem dan contact op met mij! In mijn functie als mediator in Almere help ik mensen bij het regelen van hun scheiding, het oplossen van een arbeidsconflict of het bijleggen van een familieruzie. Als mediator in Almere help ik je om met de andere partij(en) tot een goed gesprek te komen en om samen tot een oplossing te komen die voor jullie beiden werkt. Een mediator zorgt ervoor dat je kunt vertellen wat je dwars zit, dat je elkaar weer kunt horen en er samen uitkomt.

Voor welke conflicten kun je een mediator in Almere inzetten?

Iedereen heeft wel eens een conflict. Met een collega, een medewerker, een buur of met je eigen partner. Meestal kom je er samen uit, maar soms ook niet. En wat doe je dan? De stap naar de rechter is wel groot. En tijdrovend. En niet te vergeten; kostbaar.
Gelukkig is er nog een andere optie; mediation. Bij mediation helpt een neutrale derde, de mediator, om samen uit het conflict te komen. Samen ga je een oplossing vinden. En dat is prettig, want zo krijg je een oplossing waar je samen achter staat. 

Het kan dus gaan om een arbeidsconflict, een familieruzie, een conflict tussen buren. En ook voor scheidingsmediation kun je bij mij terecht.

Vrijwillig, vertrouwelijke en onpartijdig

Mediation kent een aantal randvoorwaarden. Zo moeten beide partijen vrijwillig deelnemen aan de mediation. Alleen als beide partijen mee willen werken, heeft het zin om mediation in te zetten.

Daarnaast is mediation vertrouwelijk; alles wat wordt gezegd binnen de mediation blijft vertrouwelijk. Zowel de deelnemers als de mediator zelf mag hier niets over naar buiten brengen.

Tot slot is de mediator ten allen tijden onpartijdig. Of eigenlijk; meerpartijdig. Als mediator ben ik niet voor de één of voor de ander, ik ben er voor jullie beiden.

Benieuwd of jullie conflict in Almere geschikt is voor mediation? Neem dan eens contact op met mij!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Scheiden Almere

Ga je scheiden en ben je op zoek naar een ervaren mediator in Almere die deskundig en betrouwbaar is? Neem dan contact op met mij! Ik help jullie bij het regelen van jullie scheiding.

Een scheiding is een heftige gebeurtenis. Ooit ging je trouwen uit liefde, met het idee voor altijd bij elkaar te blijven. Als blijkt dat het toch niet werkt, voor één van jullie of voor jullie beiden, dan is dat vaak heel verdrietig. Allerlei emoties spelen; verdriet, rouw, boosheid, schuldgevoel, rancune en misschien ook opluchting. En terwijl je nog middenin die achtbaan van emoties zit, moet je opeens allerlei zaken gaan regelen. Voor veel mensen is dit overweldigend.

Het is dan heel fijn als er iemand naast jullie staat, die niet alleen kan helpen met alle praktische zaken, maar ook aandacht heeft voor de emoties die er bij en tussen jullie spelen.

Wat moet je regelen als je gaat scheiden in Almere?

Ik help jullie bij het schrijven van het ouderschapsplan, het opstellen van een zorgregeling, het berekenen van de partneralimentatie en de kinderalimentatie en het opstellen van het convenant. Als mediator in Almere help ik jullie om op een zo soepel mogelijke manier jullie scheiding te regelen. Met oog voor jullie beider wensen en behoeftes, maar zeker ook met oog voor jullie kinderen.

Wil je meer weten over hoe mediation werkt als je gaat scheiden in Almere? Neem dan contact met me op! Eerst weten wat het kost? Reken HIER uit wat jullie scheiding gaat kosten.

Arbeidsmediation Almere

Zit je in een arbeidsconflict in Almere en ben je op zoek naar een arbeidsmediator? Ik kan jullie helpen.

Bij welke arbeidsconflicten kan Relatiewerk Zeewolde helpen

Of het nu gaat om een arbeidsconflict tussen werkgever en werknemer, tussen werknemer en leidinggevende of tussen twee collega’s, arbeidsmediation kan helpen om het gesprek weer op gang te brengen. 

Als arbeidsmediator in Almere begeleid ik jullie bij het gesprek. Samen bespreken we wat er is gebeurd en waarom het conflict is ontstaan. We kijken naar jullie zorgen, frustraties en angsten en ik help jullie om vorm te geven aan het gesprek. Ik zorg ervoor dat jullie beiden kunnen zeggen wat jullie willen en dat jullie beiden kunnen horen wat de ander zegt. Zo werken we samen aan een constructieve oplossing voor het conflict.

Voor een betere arbeidsrelatie, nu en in de toekomst

Arbeidsmediation zorgt er niet alleen voor dat het conflict dat er op dit moment is, wordt opgelost. Ik help jullie ook om samen te kijken hoe frustraties in de toekomst kunnen worden aangepakt. Hoe kun je bij elkaar aangeven wat je nodig hebt, wat je irriteert of waar je je zorgen om maakt, zonder dat dit leidt tot ruzie of een conflict? Zo zorgen jullie ervoor dat jullie niet alleen nu, maar ook in de toekomst een betere werkrelatie hebben.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen bij een arbeidsconflict in Almere? Neem dan contact op met mij.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Reviews

Boekhoudt

Binnen “no time” was alles geregeld. Kort en krachtig. Zeer duidelijk en geen gedraai. Zeker een aanrader..

Chantal Bethlehem

Ik heb de hulp als fijn ervaren. Eerst gebruik gemaakt van relatietherapie. Fijn was dat je met een onpartijdig iemand praat die ook kritische vragen durft te stellen. Ze zet je echt aan om na te denken. Helaas ook gebruik moeten maken van de mediation voor de scheiding. De scheiding was snel rond mede door het snelle werken van de mediator. Ik kijk terug op een zware periode maar wel eentje waar ik goede hulp bij heb gehad. Zeker een aanrader!

Mindful Scheiden

Nienke heeft voor mijn team een aansprekend verhaal gehouden over samengestelde gezinnen. Met voldoende ruimte voor de groep om eigen ervaringen in te brengen waar Nienke goed op aan kon sluiten.

Dave van Haperen

Nienke is een toppertje.
Ons super goed met alles geholpen.
Geeft heel veel tips en regel alles goed en snel.

Bart Rebergen

Erg vriendelijk! Luisterend oor! Goed advies ondanks keuzes die we zelf gemaakt hebben. Openstaand voor meerdere gespreksopties. Ruimdenkend!

Kelly

Hele fijne coaching! Een fijn luisterend oor en goede en bruikbare tips die ik meteen in praktijk heb kunnen brengen in mijn samengestelde gezin. Nienke heeft veel kennis en ervaring over ‘normale’ patronen en gedrag bij kinderen en het proces waar je als samengesteld gezin doorheen gaat. Na de coaching kreeg ik een uitgebreide samenvatting van wat we besproken hadden, heel prettig om nog eens terug te lezen!

Mirjam Ormel

We zochten hulp in ons samengestelde gezin en in onze relatie. Wat heeft Nienke ons hierbij goed geholpen. We hebben heel veel gehad aan alle tips, tricks en goede adviezen. Nienke is erg kundig, heeft veel kennis en is zelf ook ervaringsdeskundige. We kunnen nu weer samen verder en er is veel meer rust in huis. Heel fijn dus.
Nogmaals heel erg bedankt Nienke!

Yannick Vos

Nienke heeft ons erg goed geholpen. Wij kunnen nu beter communiceren en begrijpen elkaar veel beter. Nienke heeft een neutrale, objectieve en begripvolle manier van communiceren waardoor wij de sessie als erg prettig hebben ervaren.

Paulien Zandbelt

Super leerzame en interessante workshop over de Dynamiek in samengestelde gezinnen. Nienke gebruikt haar eigen ervaringen, wat heel verhelderend en pakkend is. Zeker een aanrader!!!

Actueel

Hoe scheidingsmediation helpt bij het verminderen van conflicten NA de scheiding

Kan het vertrouwen nog terug komen na vreemdgaan?

Positiever in je relatie staan; 3 oefeningen