Relatietherapie, mediation of scheiden
in Huizen

Als je relatie stug loopt, stroef loopt of stuk loopt

Algemeen over Relatiewerk in Huizen

Ik werk als relatietherapeut, stiefcoach en mediator ook in Huizen. Dus woon jij in Huizen en kan je relatie wel wat werk gebruiken? Dan kun je bij mij terecht!

Ik heb een eigen praktijkruimte in Zeewolde, op zo’n 20 minuten rijden van Huizen. Ideaal, want op die manier heb je altijd wat tijd voor en na de sessie om samen door te spreken wat jullie willen gaan bespreken en wat jullie tijdens de sessie hebben gehoord van elkaar.

Wil je meer weten over wie ik ben en hoe ik werk? Plan dan eens een kennismakingsgesprek. Dat is gratis én vrijblijvend.

Relatietherapie Huizen

Zijn jullie op zoek naar ondersteuning van een relatietherapeut in Huizen? Bij Relatiewerk Zeewolde streven we ernaar om stellen in heel Flevoland en omgeving te helpen.

Als relatietherapeut ben ik ook actief in Huizen en richt ik me op het begeleiden van stellen om opnieuw verbinding te vinden. Samen werken we aan het herstellen van de communicatie en het creëren van een luisterende sfeer.

Wanneer is het verstandig om een relatietherapeut in Huizen te raadplegen?

Ervaar je frequente conflicten of juist een gebrek hieraan? Zitten jullie vast in een sleur en is de intimiteit verdwenen? Heeft een van jullie het vertrouwen geschaad door vreemd te gaan? Speelt de invloed van AD(H)D van je partner een rol in jullie relatie?

Dit zijn allemaal geldige redenen om de hulp van een relatietherapeut in te schakelen. In feite, zodra jullie merken dat de relatie niet soepel verloopt en er obstakels zijn, is het verstandig om relatietherapie te overwegen.

Wat kunnen jullie verwachten tijdens relatietherapie
  1. Identificeren van de oorzaken van jullie conflicten
  2. Zelfreflectie en het nadenken over individuele veranderingen zonder directe verwachtingen van de ander
  3. Openlijk uitspreken van verwachtingen
  4. Bespreken van seksualiteit en elkaars behoeften op dat gebied
  5. Leren accepteren en vergeven
  6. Kwetsbaarheid tonen in de hoop op een frisse start en een versterkte relatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat ik voor jullie kan betekenen!

Mediation Huizen

Ben je op zoek naar een ervaren mediator in Huizen die deskundig en betrouwbaar is? Aarzel niet om contact met mij op te nemen! In mijn rol als mediator in Huizen sta ik klaar om mensen te begeleiden bij het regelen van hun scheiding, het oplossen van arbeidsconflicten of het bijleggen van familieruzies. Als mediator in Huizen help ik je om met de andere betrokken partij(en) in gesprek te gaan en gezamenlijk tot een oplossing te komen die voor alle partijen werkt. Mediation zorgt ervoor dat je je zorgen kunt delen, weer naar elkaar kunt luisteren en samen tot overeenstemming kunt komen.

Voor welke conflicten kun je een mediator in Huizen inschakelen?

Conflicten doen zich voor in verschillende situaties: met een collega, een medewerker, een buur of zelfs met je levenspartner. Vaak vinden partijen samen een oplossing, maar soms lukt dat niet. Wat doe je dan? Een gang naar de rechter is een grote stap, tijdrovend en niet te vergeten, kostbaar. Gelukkig is er een andere optie: mediation. Bij mediation begeleidt een neutrale derde, de mediator, partijen naar een gezamenlijke oplossing. Het voordeel is dat je samen tot een oplossing komt waar jullie beiden achter staan.

Het kan gaan om uiteenlopende conflicten, zoals arbeidsconflicten, familieruzies, burenruzies, en zelfs bij scheidingsmediation ben ik beschikbaar.

Vrijwillig, vertrouwelijk en onpartijdig

Mediation heeft enkele basisvoorwaarden. Zo moeten beide partijen vrijwillig deelnemen aan de mediation. Alleen als beide partijen bereid zijn mee te werken, heeft mediation kans van slagen.

Daarnaast is mediation vertrouwelijk; alles wat tijdens de mediation wordt besproken, blijft binnenskamers. Zowel de deelnemers als de mediator mogen geen informatie naar buiten brengen.

Tot slot blijft de mediator te allen tijde onpartijdig, of eigenlijk, meerpartijdig. Als mediator ben ik er niet voor de een of de ander, maar voor jullie beiden.

Benieuwd of jullie conflict in Huizen geschikt is voor mediation? Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Scheiden Huizen

Ga je scheiden en ben je op zoek naar een ervaren mediator in Huizen die deskundig en betrouwbaar is? Aarzel niet om contact op te nemen! Ik sta voor jullie klaar om te helpen bij het regelen van jullie scheiding.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Vroeger trad je in het huwelijk uit liefde, met de verwachting samen voor altijd te zijn. Wanneer blijkt dat het niet werkt, voor een van jullie of beide, kan dat zeer pijnlijk zijn. Diverse emoties komen naar boven: verdriet, rouw, boosheid, schuldgevoel, wrok, en wellicht ook opluchting. Terwijl je nog midden in die emotionele achtbaan zit, moet je plotseling allerlei zaken regelen, wat voor velen overweldigend is.

Het is dan geruststellend als er iemand aan jullie zijde staat, die niet alleen kan assisteren met praktische zaken, maar ook oog heeft voor de emoties die tussen jullie spelen.

Wat moet je regelen als je gaat scheiden in Huizen?

Ik ondersteun jullie bij het opstellen van het ouderschapsplan, het regelen van een zorgregeling, het berekenen van de partneralimentatie en kinderalimentatie, en het opstellen van het convenant. Als mediator in Huizen help ik jullie om op een zo vloeiend mogelijke manier de scheiding te regelen. Met aandacht voor jullie individuele wensen en behoeften, maar zeker ook met oog voor de belangen van jullie kinderen.

Wil je meer weten over hoe mediation werkt bij een scheiding in Huizen? Neem dan contact met me op! Wil je eerst weten wat de kosten zijn? Bereken HIER wat jullie scheiding gaat kosten.

Arbeidsmediation Huizen

Bevind je je in een arbeidsconflict in Huizen en zoek je naar professionele ondersteuning van een arbeidsmediator? Ik ben er om jullie te begeleiden.

Diverse arbeidsconflicten waarbij Relatiewerk Zeewolde kan helpen

Of het nu gaat om een geschil tussen werkgever en werknemer, tussen werknemer en leidinggevende, of tussen collega’s onderling, arbeidsmediation biedt de mogelijkheid om het gesprek weer op gang te brengen.

In mijn rol als arbeidsmediator in Huizen leid ik het gesprek tussen jullie. Gezamenlijk bespreken we de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden en analyseren we de oorzaken van het conflict. We staan stil bij jullie zorgen, frustraties en angsten, en ik help jullie om het gesprek vorm te geven. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat jullie beide standpunten kunnen delen en begrijpen, zodat we gezamenlijk werken aan een constructieve oplossing.

Voor een verbeterde arbeidsrelatie, zowel nu als in de toekomst

Arbeidsmediation reikt verder dan het oplossen van het huidige conflict; het biedt ook de kans om samen te onderzoeken hoe toekomstige frustraties kunnen worden aangepakt. Hoe kunnen jullie in de toekomst behoeften en irritaties uiten zonder dat dit escaleert tot ruzie of een nieuw conflict? Zo streven we ernaar niet alleen de huidige situatie te verbeteren, maar ook de basis te leggen voor een duurzame en verbeterde werkrelatie.

Wil je ontdekken hoe ik jou kan ondersteunen bij een arbeidsconflict in Huizen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Reviews

Boekhoudt

Binnen “no time” was alles geregeld. Kort en krachtig. Zeer duidelijk en geen gedraai. Zeker een aanrader..

Chantal Bethlehem

Ik heb de hulp als fijn ervaren. Eerst gebruik gemaakt van relatietherapie. Fijn was dat je met een onpartijdig iemand praat die ook kritische vragen durft te stellen. Ze zet je echt aan om na te denken. Helaas ook gebruik moeten maken van de mediation voor de scheiding. De scheiding was snel rond mede door het snelle werken van de mediator. Ik kijk terug op een zware periode maar wel eentje waar ik goede hulp bij heb gehad. Zeker een aanrader!

Mindful Scheiden

Nienke heeft voor mijn team een aansprekend verhaal gehouden over samengestelde gezinnen. Met voldoende ruimte voor de groep om eigen ervaringen in te brengen waar Nienke goed op aan kon sluiten.

Dave van Haperen

Nienke is een toppertje.
Ons super goed met alles geholpen.
Geeft heel veel tips en regel alles goed en snel.

Bart Rebergen

Erg vriendelijk! Luisterend oor! Goed advies ondanks keuzes die we zelf gemaakt hebben. Openstaand voor meerdere gespreksopties. Ruimdenkend!

Kelly

Hele fijne coaching! Een fijn luisterend oor en goede en bruikbare tips die ik meteen in praktijk heb kunnen brengen in mijn samengestelde gezin. Nienke heeft veel kennis en ervaring over ‘normale’ patronen en gedrag bij kinderen en het proces waar je als samengesteld gezin doorheen gaat. Na de coaching kreeg ik een uitgebreide samenvatting van wat we besproken hadden, heel prettig om nog eens terug te lezen!

Mirjam Ormel

We zochten hulp in ons samengestelde gezin en in onze relatie. Wat heeft Nienke ons hierbij goed geholpen. We hebben heel veel gehad aan alle tips, tricks en goede adviezen. Nienke is erg kundig, heeft veel kennis en is zelf ook ervaringsdeskundige. We kunnen nu weer samen verder en er is veel meer rust in huis. Heel fijn dus.
Nogmaals heel erg bedankt Nienke!

Yannick Vos

Nienke heeft ons erg goed geholpen. Wij kunnen nu beter communiceren en begrijpen elkaar veel beter. Nienke heeft een neutrale, objectieve en begripvolle manier van communiceren waardoor wij de sessie als erg prettig hebben ervaren.

Paulien Zandbelt

Super leerzame en interessante workshop over de Dynamiek in samengestelde gezinnen. Nienke gebruikt haar eigen ervaringen, wat heel verhelderend en pakkend is. Zeker een aanrader!!!

Actueel

Hoe scheidingsmediation helpt bij het verminderen van conflicten NA de scheiding

Kan het vertrouwen nog terug komen na vreemdgaan?

Positiever in je relatie staan; 3 oefeningen