Relatietherapie, mediation of scheiden
in Lelystad

Als je relatie stug loopt, stroef loopt of stuk loopt

Relatiewerk in Lelystad

Als mediator, relatietherapeut en stiefcoach in Lelystad creeër ik een plek waar je heen kan als je relatie stug loopt, stroef loopt of stuk loopt. Als huidige partners, ex-partners of nieuwe partners. Maar ook als je relatie met een familielid stroef loopt. Of een collega. Ik kan helpen.

Wil je weten hoe ik jou of jullie kan helpen met jullie specifieke situatie in Lelystad? Ik nodig je van harte uit om een kennismakingsgesprek te plannen. Deze is vrijblijvend en gratis. Zo kunnen we elkaar leren kennen, kun je uitleggen wat de situatie is waarbij je hulp nodig hebt en kan ik uitleggen hoe ik kan helpen.

Relatietherapie Lelystad

Willen jullie weer beter met elkaar kunnen praten? Echt naar elkaar lusiteren? Beter leren ruzie maken? Elkaar weer vertrouwen? Of de intitmiteit tussen jullie verbeteren? Ik kan helpen!

Dus ben je op zoek naar een relatietherapeut in Lelystad, neem dan eens contact op met mij. Voor relatietherapie in Lelystad en omstreken ben je aan het goede adres bij Relatiewerk Zeewolde.

Wat als mijn partner niet wil?

Het fijnst is het natuurlijk als jullie samen aan je relatie werken. Maar soms wil een partner niet meewerken. Om wat voor reden dan ook, wil iemand persé niet samen in therapie, niet meewerken aan sessies. Kun je dan nog wat? Of moet je je dan maar neerleggen bij de situatie, of nog erger: de handdoek maar in de ring gooien?

Nee, dat hoeft zeker niet. Je kunt ook alleen in relatietherapie gaan. Zodat je in ieder geval kan kijken naar jouw aandeel in de relatie. Hoe zit jij in je vel, wat is jouw plek in de relatie, wat is jouw aandeel in de frustraties en ruzies die jullie hebben?

Alleen al door je eigen aandeel aan te kijken, en je eigen reacties aan te pakken, kun je vaak al een verbetering aanbrengen in de relatie.

Wil je graag weten hoe ik jullie kan helpen bij jullie situatie? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mediation Lelystad

Bij Relatiewerk Lelystad begrijp ik dat het vinden van de juiste mediator cruciaal is bij uitdagende situaties zoals scheiding, familiemediation of arbeidsconflicten. 

Waarom kiezen voor Relatiewerk?

Met mijn veelzijdige expertise bied ik een breed scala aan mediationdiensten, waaronder scheiding, familiemediation en arbeidsmediation. Of je nu een pad zoekt naar een vreedzame scheiding, een familieconflict wilt oplossen, of een arbeidsgeschil wilt aanpakken, ik kan jullie helpen.

Ik begrijp dat deze situaties al emotioneel genoeg zijn, daarom streef ik naar een ontspannen sfeer waarin open communicatie en begrip centraal staan.

Persoonlijke betrokkenheid

Ik geloof in persoonlijke betrokkenheid. Ik neem de tijd om naar jouw verhaal te luisteren, begrijp jouw behoeften en bied ondersteuning op maat. Jouw situatie staat bij mij centraal.

Met mijn deskundigheid en ervaring op het gebied van mediation ben ik goed op de hoogte van de juridische aspecten, maar ik streef ook naar een menselijke benadering die verder gaat dan alleen de regels.

Mijn doel is niet alleen om conflicten op te lossen, maar ook om duurzame oplossingen te vinden. Ik begeleid partijen naar overeenkomsten die op de lange termijn werken en streef naar een positieve verandering in relaties.

Kortom, Relatiewerk Lelystad is de ideale keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare mediator die je op een prettige, no-nonsense manier door uitdagende situaties heen leidt. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Scheiden Lelystad

Als scheidingsmediator bij Relatiewerk Lelystad ben ik er voor jou in een van de meest delicate levensfases. Waarom zou je voor mijn begeleiding moeten kiezen?

Wat moet er geregeld worden?

Mijn rol gaat verder dan alleen het faciliteren van de scheiding. Ik ben gespecialiseerd in het opstellen van gedetailleerde ouderschapsplannen, die niet alleen voldoen aan juridische vereisten, maar vooral de belangen van jou en je kinderen behartigen.

Daarnaast neem ik de tijd om een scheidingsconvenant te schrijven dat recht doet aan jullie specifieke situatie. Het convenant is niet slechts een juridisch document; het is een leidraad voor de nieuwe fase in jullie leven. Ik zorg ervoor dat alle belangrijke aspecten, van bezittingen tot financiële regelingen, op een eerlijke en evenwichtige manier worden behandeld.

Bij Relatiewerk Lelystad gaat mijn betrokkenheid verder dan enkel de papieren afhandeling. Ik begrijp dat alimentatieberekeningen een gevoelig onderwerp kunnen zijn. Daarom zorg ik voor duidelijkheid en transparantie, zodat beide partijen inzicht hebben in de financiële aspecten van de scheiding.

Kinderen staan centraal

Belangrijker nog, ik heb oog voor de kinderen in dit proces. Mijn begeleiding is gericht op het minimaliseren van de impact op hen. Door empathie, begrip en aandacht voor hun behoeften zorg ik ervoor dat zij centraal staan in het hele scheidingsproces.

Kortom, bij Relatiewerk Lelystad kies je niet alleen voor een scheidingsmediator met de juiste kennis, maar ook voor een begeleider die jouw unieke situatie begrijpt en zich inzet voor een zorgvuldig op maat gemaakt proces, met speciale aandacht voor jou, je partner én de kinderen.

Arbeidsmediation Lelystad

Als arbeidsmediator bij Relatiewerk Lelystad bied ik persoonlijke begeleiding bij arbeidsconflicten. 

Deskundigheid en ervaring

Met mijn achtergrond in mediation en specifieke expertise in arbeidsconflicten, bied ik gedegen kennis en ervaring om jou door deze uitdagende situatie te leiden. Mijn doel is om niet alleen het conflict op te lossen, maar ook om duurzame oplossingen te vinden voor een gezonde werkrelatie op de lange termijn.

Individuele aandacht

Bij Relatiewerk Lelystad ben je geen nummer. Ik geloof in individuele aandacht en maatwerk. Door te luisteren naar jouw specifieke situatie, bied ik begeleiding op maat die aansluit bij jouw behoeften en de complexiteit van het arbeidsconflict.

Constructieve oplossingen 

Mijn aanpak is gericht op het vinden van constructieve oplossingen. Samen werken we aan een communicatieve en respectvolle omgeving waarin partijen openlijk kunnen praten en naar elkaar kunnen luisteren. Dit legt niet alleen de basis voor de oplossing van het huidige conflict, maar bevordert ook een gezondere dynamiek op de werkvloer.

Kortom, bij Relatiewerk Lelystad kies je voor een arbeidsmediator die niet alleen deskundig is, maar ook persoonlijke begeleiding biedt met het oog op duurzame oplossingen voor een betere werkomgeving.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Reviews

Boekhoudt

Binnen “no time” was alles geregeld. Kort en krachtig. Zeer duidelijk en geen gedraai. Zeker een aanrader..

Chantal Bethlehem

Ik heb de hulp als fijn ervaren. Eerst gebruik gemaakt van relatietherapie. Fijn was dat je met een onpartijdig iemand praat die ook kritische vragen durft te stellen. Ze zet je echt aan om na te denken. Helaas ook gebruik moeten maken van de mediation voor de scheiding. De scheiding was snel rond mede door het snelle werken van de mediator. Ik kijk terug op een zware periode maar wel eentje waar ik goede hulp bij heb gehad. Zeker een aanrader!

Mindful Scheiden

Nienke heeft voor mijn team een aansprekend verhaal gehouden over samengestelde gezinnen. Met voldoende ruimte voor de groep om eigen ervaringen in te brengen waar Nienke goed op aan kon sluiten.

Dave van Haperen

Nienke is een toppertje.
Ons super goed met alles geholpen.
Geeft heel veel tips en regel alles goed en snel.

Bart Rebergen

Erg vriendelijk! Luisterend oor! Goed advies ondanks keuzes die we zelf gemaakt hebben. Openstaand voor meerdere gespreksopties. Ruimdenkend!

Kelly

Hele fijne coaching! Een fijn luisterend oor en goede en bruikbare tips die ik meteen in praktijk heb kunnen brengen in mijn samengestelde gezin. Nienke heeft veel kennis en ervaring over ‘normale’ patronen en gedrag bij kinderen en het proces waar je als samengesteld gezin doorheen gaat. Na de coaching kreeg ik een uitgebreide samenvatting van wat we besproken hadden, heel prettig om nog eens terug te lezen!

Mirjam Ormel

We zochten hulp in ons samengestelde gezin en in onze relatie. Wat heeft Nienke ons hierbij goed geholpen. We hebben heel veel gehad aan alle tips, tricks en goede adviezen. Nienke is erg kundig, heeft veel kennis en is zelf ook ervaringsdeskundige. We kunnen nu weer samen verder en er is veel meer rust in huis. Heel fijn dus.
Nogmaals heel erg bedankt Nienke!

Yannick Vos

Nienke heeft ons erg goed geholpen. Wij kunnen nu beter communiceren en begrijpen elkaar veel beter. Nienke heeft een neutrale, objectieve en begripvolle manier van communiceren waardoor wij de sessie als erg prettig hebben ervaren.

Paulien Zandbelt

Super leerzame en interessante workshop over de Dynamiek in samengestelde gezinnen. Nienke gebruikt haar eigen ervaringen, wat heel verhelderend en pakkend is. Zeker een aanrader!!!

Actueel

Hoe scheidingsmediation helpt bij het verminderen van conflicten NA de scheiding

Kan het vertrouwen nog terug komen na vreemdgaan?

Positiever in je relatie staan; 3 oefeningen