Relatietherapie, mediation of scheiden
in Nijkerk

Als je relatie stug loopt, stroef loopt of stuk loopt

Algemeen over Relatiewerk Nijkerk

Overwegen jij en je partner relatietherapie in Nijkerk? Loopt het stroef in jullie samengestelde gezin?

Of is er een conflict in de familie, ga je scheiden, of is er een arbeidsconflict?

Voor alle deze relatie-strubbelingen ben je bij mij aan het goede adres. 

Ik ben relatietherapeut, stiefcoach voor samengestelde gezinnen en mediator. Ik heb mijn eigen praktijk in Zeewolde, maar kom indien gewenst ook bij mensen thuis in Nijkerk of omgeving.

Relatietherapie Nijkerk

Als relatietherapeut in Nijkerk ben ik toegewijd aan het herstellen van de verbinding tussen stellen. Soms lijkt het alsof we elkaar zijn kwijtgeraakt in de chaos van het dagelijks leven. Mijn rol is om jullie te begeleiden naar een plek waar oprecht naar elkaar luisteren weer mogelijk wordt. Geen standaardoplossingen, maar een persoonlijke benadering die aansluit bij jullie unieke relatie.

Intimiteit Hervinden en Constructief Omgaan met Ruzies: Samen op Ontdekkingstocht

Intimiteit is vaak de kern van een gezonde relatie. Als relatietherapeut help ik jullie om die diepe connectie opnieuw te ontdekken. Of het nu gaat om het herontdekken van gedeelde passies, het versterken van emotionele banden, of het vinden van nieuwe manieren om plezier te beleven, we gaan samen op ontdekkingstocht.

Ruzies zijn onvermijdelijk, maar het draait allemaal om de manier waarop we ermee omgaan. Ik moedig jullie aan om op een constructieve manier met conflicten om te gaan. Geen strijd, maar een dialoog waarin begrip centraal staat. Mijn doel is niet alleen om het huidige conflict op te lossen, maar ook om jullie te voorzien van tools en inzichten die de basis leggen voor een sterke en veerkrachtige relatie.

Mediation Nijkerk

In Nijkerk biedt Relatiewerk een vertrouwde hand voor diegenen die op zoek zijn naar mediation op een menselijke en no-nonsense manier. Je kunt bij mij terecht voor:

Scheidingsmediation: Een soepele overgang naar een nieuw begin

Als scheidingsmediator begrijp ik dat een scheiding een emotionele en complexe periode is. Mijn doel is om jullie door dit proces te begeleiden op een manier die niet alleen juridisch correct is, maar ook gericht is op het behouden van respect en begrip. Zo leggen we samen de basis voor een nieuwe fase van jullie leven.

Familiemediation: Het herstellen van familierelaties

Familieconflicten kunnen diepe wonden achterlaten. Met familiemediation bied ik een veilige ruimte waarin alle betrokkenen hun stem kunnen laten horen. Samen werken we aan het herstellen van verbindingen en het vinden van duurzame oplossingen die voor iedereen aanvaardbaar zijn.

Arbeidsmediation: Een gezonde werkomgeving herstellen

Conflicten op de werkvloer kunnen een tol eisen van zowel werknemers als werkgevers. Mijn aanpak bij arbeidsmediation is gericht op het herstellen van een gezonde werkomgeving door constructieve gesprekken en het vinden van oplossingen die de professionele relaties versterken.

Bij Relatiewerk Nijkerk kies je niet alleen voor een mediator met de nodige expertise, maar ook voor een begeleider die oog heeft voor menselijke aspecten. Ik ben hier om jullie te ondersteunen op een prettige en respectvolle manier, zodat jullie gezamenlijk kunnen werken aan een positieve verandering.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Scheiden Nijkerk

In mijn rol als scheidingsmediator bij Relatiewerk begrijp ik dat een scheiding een ingrijpende gebeurtenis is, vol emoties en uitdagingen. Ik help jullie om tijdens deze achtbaan vol emoties de juiste afspraken op papier te krijgen.

Persoonlijke aandacht en betrouwbare begeleiding 

Als mediator bied ik persoonlijke aandacht en betrouwbare begeleiding gedurende het hele scheidingsproces. Mijn doel is om jullie door deze emotionele periode te loodsen met begrip, zorgvuldigheid en respect.

Ouderschapsplan op maat 

Bij een scheiding waar kinderen bij betrokken zijn, staat het welzijn van de kinderen centraal. Ik schrijf een ouderschapsplan op maat dat niet alleen voldoet aan de juridische vereisten, maar ook afgestemd is op jullie unieke situatie. Zo wordt er gezorgd voor een evenwichtige regeling die rekening houdt met de behoeften van de kinderen en jullie eigen situatie en wensen.

Scheidingsconvenant als leidraad

Een scheidingsconvenant is de leidraad voor de verdeling van bezittingen, financiële regelingen en andere belangrijke zaken. Ik zorg ervoor dat dit document niet alleen juridisch correct is, maar ook recht doet aan jullie individuele wensen en behoeften.

Alimentatieberekeningen voor duidelijkheid

 Alimentatie kan een complex onderwerp zijn. Ik verzorg duidelijke alimentatieberekeningen, zodat beide partijen een helder inzicht hebben in de financiële aspecten van de scheiding. Transparantie staat hierbij voorop.

Zelf kosten inschatten op de website

Op mijn website bied ik een handige tool waarmee je een indicatie kunt krijgen van de kosten van een scheiding. Zo kun je zelf alvast een inschatting maken en beter voorbereid het proces ingaan.

In essentie kies je met Relatiewerk niet alleen voor een scheidingsmediator met juridische expertise, maar ook voor een begeleider die begrijpt dat elke scheiding uniek is en die zich inzet voor een zorgvuldig proces met aandacht voor jou, je partner en vooral ook de kinderen.

Arbeidsmediation Nijkerk

In mijn rol als arbeidsmediator bij Relatiewerk begrijp ik de complexiteit van arbeidsconflicten en de impact ervan op zowel werknemers als werkgevers. Hier zijn drie redenen waarom je voor Relatiewerk Nijkerk zou moeten kiezen:

Vakkundige begeleiding bij arbeidsconflicten

Met jarenlange ervaring als mediator ben ik gespecialiseerd in het vakkundig begeleiden van arbeidsconflicten. Mijn doel is om een constructieve dialoog tot stand te brengen en gezamenlijk te werken aan oplossingen die de werkomgeving verbeteren.

Persoonlijke aanpak en individuele zorg

Bij Relatiewerk krijg je geen standaardoplossingen. Mijn aanpak is persoonlijk en gericht op individuele behoeften. Ik luister naar jouw specifieke situatie en bied op maat gemaakte begeleiding om tot duurzame oplossingen te komen.

Opbouwen van een gezonde werkrelatie

Mijn focus ligt niet alleen op het oplossen van het huidige arbeidsconflict, maar ook op het herstellen en versterken van de werkrelaties. Samen werken we aan een omgeving waarin communicatie, begrip en samenwerking centraal staan.

Met Relatiewerk Zeewolde kies je voor een arbeidsmediator in Nijkerk die niet alleen vakkundig is, maar ook persoonlijke aandacht biedt om tot duurzame oplossingen te komen en een gezonde werkomgeving te herstellen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Reviews

Boekhoudt

Binnen “no time” was alles geregeld. Kort en krachtig. Zeer duidelijk en geen gedraai. Zeker een aanrader..

Chantal Bethlehem

Ik heb de hulp als fijn ervaren. Eerst gebruik gemaakt van relatietherapie. Fijn was dat je met een onpartijdig iemand praat die ook kritische vragen durft te stellen. Ze zet je echt aan om na te denken. Helaas ook gebruik moeten maken van de mediation voor de scheiding. De scheiding was snel rond mede door het snelle werken van de mediator. Ik kijk terug op een zware periode maar wel eentje waar ik goede hulp bij heb gehad. Zeker een aanrader!

Mindful Scheiden

Nienke heeft voor mijn team een aansprekend verhaal gehouden over samengestelde gezinnen. Met voldoende ruimte voor de groep om eigen ervaringen in te brengen waar Nienke goed op aan kon sluiten.

Dave van Haperen

Nienke is een toppertje.
Ons super goed met alles geholpen.
Geeft heel veel tips en regel alles goed en snel.

Bart Rebergen

Erg vriendelijk! Luisterend oor! Goed advies ondanks keuzes die we zelf gemaakt hebben. Openstaand voor meerdere gespreksopties. Ruimdenkend!

Kelly

Hele fijne coaching! Een fijn luisterend oor en goede en bruikbare tips die ik meteen in praktijk heb kunnen brengen in mijn samengestelde gezin. Nienke heeft veel kennis en ervaring over ‘normale’ patronen en gedrag bij kinderen en het proces waar je als samengesteld gezin doorheen gaat. Na de coaching kreeg ik een uitgebreide samenvatting van wat we besproken hadden, heel prettig om nog eens terug te lezen!

Mirjam Ormel

We zochten hulp in ons samengestelde gezin en in onze relatie. Wat heeft Nienke ons hierbij goed geholpen. We hebben heel veel gehad aan alle tips, tricks en goede adviezen. Nienke is erg kundig, heeft veel kennis en is zelf ook ervaringsdeskundige. We kunnen nu weer samen verder en er is veel meer rust in huis. Heel fijn dus.
Nogmaals heel erg bedankt Nienke!

Yannick Vos

Nienke heeft ons erg goed geholpen. Wij kunnen nu beter communiceren en begrijpen elkaar veel beter. Nienke heeft een neutrale, objectieve en begripvolle manier van communiceren waardoor wij de sessie als erg prettig hebben ervaren.

Paulien Zandbelt

Super leerzame en interessante workshop over de Dynamiek in samengestelde gezinnen. Nienke gebruikt haar eigen ervaringen, wat heel verhelderend en pakkend is. Zeker een aanrader!!!

Actueel

Hoe scheidingsmediation helpt bij het verminderen van conflicten NA de scheiding

Kan het vertrouwen nog terug komen na vreemdgaan?

Positiever in je relatie staan; 3 oefeningen