Relatietherapie, mediation of scheiden
in Putten

Als je relatie stug loopt, stroef loopt of stuk loopt

Algemeen over Relatiewerk Putten

Zoek je een mediator in Putten om dat je gaat scheiden? Je zoekt een scheidingsmediator in Putten om dit in goede banen te leiden, iemand die jullie kan helpen met het convenant, het ouderschapsplan en alle zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding.

Of heb je een arbeidsconflict en zoek je een arbeidsmediator in Putten? Ik kan jullie helpen.

Ook als de relatie met je man, vrouw, vriend of vriendin vastloopt in sleur, ruzies of een gebrek aan intimiteit kan ik je helpen.

Of als je je plek niet kan vinden in je samengestelde gezin, je geen band lijkt op te bouwen met je stiefkinderen of geen idee hebt hoe je een gesprek met je partner over de opvoeding van de (stief)kinderen kan hebben zonder dat het in een ruzie uitmondt.

Ik help jou of jullie om ervoor te zorgen dat jullie communicatie weer soepel loopt, conflicten worden uitgepraat en opgelost, of een relatie netjes afgerond wordt.

Relatietherapie Putten

Als relatietherapeut in Putten bied ik een vertrouwde ruimte waar stellen de weg naar elkaar terug kunnen vinden. Hoe werk ik?

No-nonsense aanpak: Geen ingewikkelde jargon of theoretische benaderingen. Mijn stijl is no-nonsense, rechttoe rechtaan. We duiken direct in de essentie van jullie relatie en werken samen aan oplossingen.

Persoonlijke begeleiding met leuke oefeningen: Elke relatie is uniek, dus mijn aanpak is altijd persoonlijk. Ik geloof in de kracht van leuke, praktische oefeningen die jullie zelf thuis kunnen doen. Hierdoor wordt leren en groeien een avontuur dat jullie samen delen.

Herontdekken van intimiteit: Intimiteit vormt het hart van een sterke relatie. Samen gaan jullie op ontdekkingstocht, waarbij we niet alleen de fysieke, maar ook de emotionele connectie herstellen. Of het nu gaat om het delen van dromen, het versterken van vertrouwen, of het vinden van nieuwe manieren om plezier te beleven, het is een reis die jullie samen maken.

Constructief omgaan met ruzie: Ruzies zijn onvermijdelijk, maar het draait allemaal om de manier waarop we ermee omgaan. Ik help jullie om op een constructieve manier met conflicten om te gaan. Geen strijd, maar een dialoog waar begrip centraal staat. Mijn doel is niet alleen om het huidige conflict op te lossen, maar ook om jullie te voorzien van tools en inzichten die de basis leggen voor een sterke en veerkrachtige relatie.

Met mijn persoonlijke aanpak, passende oefeningen en no-nonsense stijl ben ik hier om stellen in Putten te begeleiden op hun reis naar een gezondere, gelukkigere relatie.

Mediation Putten

Bij Relatiewerk Putten ben ik er om je te begeleiden door uitdagende momenten heen, met een focus op prettige en no-nonsense mediation. Hier zijn redenen waarom je voor Relatiewerk zou moeten kiezen:

Scheidingsmediation: Een respectvolle overgang naar een nieuw begin

Als ervaren mediator begrijp ik dat een scheiding een emotionele en complexe periode is. Mijn doel is om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, met respect voor beide partijen. Samen creëren we een pad naar nieuwe beginnen.

Familiemediation: Herstellen van familierelaties met zorgvuldigheid

Familieconflicten kunnen diepe wonden achterlaten. Bij familiemediation staat zorgvuldigheid voorop. Ik bied een veilige omgeving waarin alle betrokkenen hun stem kunnen laten horen. Samen werken we aan het herstellen van verbindingen en het vinden van duurzame oplossingen.

Arbeidsmediation: Constructieve oplossingen voor een gezonde werkomgeving

Arbeidsconflicten kunnen een tol eisen van zowel werknemers als werkgevers. Mijn aanpak bij arbeidsmediation is gericht op het vinden van constructieve oplossingen. Samen werken we aan het herstellen van een gezonde werkomgeving door open communicatie en begrip.

Bij Relatiewerk Zeewolde kies je niet alleen voor een mediator in Putten met de juiste expertise, maar ook voor een begeleider die begrijpt dat elke situatie uniek is. Mijn no-nonsense aanpak zorgt voor een prettige en respectvolle mediationervaring, waarbij we samen streven naar oplossingen die voor alle betrokkenen acceptabel zijn.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Scheiden Putten

Als scheidingsmediator in Putten begrijp ik dat een scheiding een complexe en gevoelige periode is. Hier zijn redenen waarom je voor mij zou moeten kiezen:

Oog voor jullie en jullie kinderen

Bij Relatiewerk Zeewolde staat niet alleen de juridische afhandeling centraal, maar ook de menselijke kant van de scheiding. Ik heb speciale aandacht voor jullie als individuen en begrijp de impact van de scheiding op de kinderen. Mijn begeleiding is gericht op het minimaliseren van de impact en het creëren van een gezonde basis voor de toekomst.

Gedetailleerde ouderschapsplannen

Een ouderschapsplan is meer dan een juridisch document; het is een leidraad voor het ouderschap na de scheiding. Ik schrijf gedetailleerde ouderschapsplannen die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook rekening houden met jullie specifieke omstandigheden en de behoeften van de kinderen.

Evenwichtige scheidingsconvenanten

Een scheidingsconvenant is de basis voor de financiële en juridische regelingen na de scheiding. Ik zorg ervoor dat dit document recht doet aan beide partijen en de verdeling van bezittingen, financiële regelingen en andere belangrijke aspecten evenwichtig behandelt.

Transparante alimentatieberekeningen 

Alimentatie kan een complex onderwerp zijn. Ik verzorg duidelijke alimentatieberekeningen, zodat jullie een helder inzicht hebben in de financiële aspecten van de scheiding. Transparantie staat hierbij voorop.

Indicatie van kosten op de website

Op mijn website bied ik een handige tool waarmee jullie een indicatie kunnen krijgen van de kosten van de scheiding. Zo hebben jullie alvast een overzicht en weten jullie wat jullie kunnen verwachten.

Met Relatiewerk Zeewolde kies je niet alleen voor een scheidingsmediator in Putten met juridische expertise, maar ook voor een betrokken begeleider die oog heeft voor de menselijke kant van de scheiding en streeft naar oplossingen die voor alle betrokkenen acceptabel zijn.

Arbeidsmediation Putten

Als arbeidsmediator bij Relatiewerk Zeewolde ben ik toegewijd aan het oplossen van arbeidsconflicten op een menselijke en effectieve manier. Hier zijn drie redenen waarom je voor mij zou moeten kiezen:

Persoonlijke aandacht en empathie

Mijn aanpak is gebaseerd op persoonlijke aandacht en empathie. Ik begrijp dat arbeidsconflicten een diepgaande impact kunnen hebben. Door aandachtig te luisteren naar alle betrokken partijen, creëer ik een omgeving waarin open communicatie en begrip mogelijk zijn.

Oplossingsgericht denken en handelen

Bij Relatiewerk Zeewolde geloof ik in oplossingsgericht denken en handelen. Samen met de betrokken partijen werk ik aan het vinden van constructieve oplossingen die niet alleen het huidige conflict aanpakken, maar ook bijdragen aan een gezondere werkomgeving op de lange termijn.

Ervaring en expertise in arbeidsmediation

Met mijn ruime ervaring en expertise op het gebied van arbeidsmediation ben ik goed uitgerust om diverse arbeidsconflicten aan te pakken. Of het nu gaat om miscommunicatie, onenigheid tussen collega’s, of andere werkgerelateerde problemen, ik bied begeleiding die gericht is op het herstellen van een positieve en productieve werksfeer.

Kies voor Relatiewerk Zeewolde als jouw arbeidsmediator in Putten en ervaar een professionele, persoonlijke aanpak die leidt tot duurzame oplossingen en een verbeterde werkomgeving.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Reviews

Boekhoudt

Binnen “no time” was alles geregeld. Kort en krachtig. Zeer duidelijk en geen gedraai. Zeker een aanrader..

Chantal Bethlehem

Ik heb de hulp als fijn ervaren. Eerst gebruik gemaakt van relatietherapie. Fijn was dat je met een onpartijdig iemand praat die ook kritische vragen durft te stellen. Ze zet je echt aan om na te denken. Helaas ook gebruik moeten maken van de mediation voor de scheiding. De scheiding was snel rond mede door het snelle werken van de mediator. Ik kijk terug op een zware periode maar wel eentje waar ik goede hulp bij heb gehad. Zeker een aanrader!

Mindful Scheiden

Nienke heeft voor mijn team een aansprekend verhaal gehouden over samengestelde gezinnen. Met voldoende ruimte voor de groep om eigen ervaringen in te brengen waar Nienke goed op aan kon sluiten.

Dave van Haperen

Nienke is een toppertje.
Ons super goed met alles geholpen.
Geeft heel veel tips en regel alles goed en snel.

Bart Rebergen

Erg vriendelijk! Luisterend oor! Goed advies ondanks keuzes die we zelf gemaakt hebben. Openstaand voor meerdere gespreksopties. Ruimdenkend!

Kelly

Hele fijne coaching! Een fijn luisterend oor en goede en bruikbare tips die ik meteen in praktijk heb kunnen brengen in mijn samengestelde gezin. Nienke heeft veel kennis en ervaring over ‘normale’ patronen en gedrag bij kinderen en het proces waar je als samengesteld gezin doorheen gaat. Na de coaching kreeg ik een uitgebreide samenvatting van wat we besproken hadden, heel prettig om nog eens terug te lezen!

Mirjam Ormel

We zochten hulp in ons samengestelde gezin en in onze relatie. Wat heeft Nienke ons hierbij goed geholpen. We hebben heel veel gehad aan alle tips, tricks en goede adviezen. Nienke is erg kundig, heeft veel kennis en is zelf ook ervaringsdeskundige. We kunnen nu weer samen verder en er is veel meer rust in huis. Heel fijn dus.
Nogmaals heel erg bedankt Nienke!

Yannick Vos

Nienke heeft ons erg goed geholpen. Wij kunnen nu beter communiceren en begrijpen elkaar veel beter. Nienke heeft een neutrale, objectieve en begripvolle manier van communiceren waardoor wij de sessie als erg prettig hebben ervaren.

Paulien Zandbelt

Super leerzame en interessante workshop over de Dynamiek in samengestelde gezinnen. Nienke gebruikt haar eigen ervaringen, wat heel verhelderend en pakkend is. Zeker een aanrader!!!

Actueel

Hoe scheidingsmediation helpt bij het verminderen van conflicten NA de scheiding

Kan het vertrouwen nog terug komen na vreemdgaan?

Positiever in je relatie staan; 3 oefeningen