Relatietherapie, mediation of scheiden
in Zeewolde

Als je relatie stug loopt, stroef loopt of stuk loopt

Algemeen over Relatiewerk Zeewolde

Ik ben Nienke Pleket; mediator, relatietherapeut en stiefcoach. Wanneer het stug loopt, stroef loopt of stuk loopt in je relatie ben ik er om je te helpen.

Ik help stellen, collega’s, familieleden, eigenlijk iedereen die een relatie heeft die niet goed loopt. Of je de relatie nu wil verbeteren of juist op een nette manier wil afronden. Ik kan jullie helpen.

Mijn eigen praktijkruimte is in Zeewolde, maar indien gewenst kom ik ook bij mensen thuis. 

Relatietherapie Zeewolde

Als relatietherapeut in Zeewolde is mijn focus helder: jullie helpen om weer echt naar elkaar te luisteren, de intimiteit te herontdekken en op een constructieve manier met ruzies om te gaan.

No-nonsense stijl: Luisteren naar de essentie

Geen ingewikkelde psychologische termen of theoretische benaderingen. Mijn stijl is no-nonsense, direct en gericht op de essentie van jullie relatie. We duiken meteen in wat er echt toe doet en werken samen aan praktische oplossingen.

Persoonlijke aanpak met leuke oefeningen

Elke relatie is uniek, en mijn aanpak is dat ook. Ik geloof in de kracht van een persoonlijke benadering. We gaan niet alleen praten, maar ook actief aan de slag. Met leuke, praktische oefeningen die jullie zelf kunnen doen, maak ik de therapie niet alleen effectief maar ook boeiend.

Of het nu gaat om het herontdekken van gedeelde passies, het verdiepen van emotionele banden of het vinden van nieuwe manieren om met elkaar om te gaan, we maken samen een reis naar een gezondere en gelukkigere relatie.

Mediation Zeewolde

Op zoek naar een betrouwbare mediator in Zeewolde? Bij Relatiewerk Zeewolde ben ik er om te assisteren bij diverse situaties, variërend van scheidingen tot arbeidsconflicten en familieruzies. Als ervaren mediator in Zeewolde faciliteer ik de dialoog en help ik jullie om echt naar elkaar te luisteren.

Mediation in Zeewolde is doorgaans op korte termijn mogelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Conflicten zijn onvermijdelijk in het leven, of het nu gaat om een geschil met een collega, medewerker, buur, of zelfs met je levenspartner. Vaak kunnen kwesties onderling worden opgelost, maar soms is dat niet het geval. Wat doe je dan? De stap naar de rechter is aanzienlijk, tijdrovend en niet te vergeten, kostbaar.

Gelukkig biedt mediation een alternatieve en effectieve optie. In het mediationproces wordt een neutrale derde partij, de mediator, ingeschakeld om te helpen bij het vinden van een gezamenlijke oplossing. Samen gaan we aan de slag om uit het conflict te komen.

Het voordeel van mediation is dat het jullie in staat stelt om gezamenlijk tot een oplossing te komen, waar jullie beiden achter staan. Een oplossing die niet alleen effectief is, maar ook duurzaam en gebaseerd op wederzijds begrip.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Scheiden Zeewolde

Waarom kiezen voor Relatiewerk Zeewolde als jouw scheidingsmediator? Als ervaren professional begrijp ik dat een scheiding een ingrijpende gebeurtenis is. Hier zijn redenen waarom je voor mij zou moeten kiezen:

Oog voor jou en de kinderen 

Bij Relatiewerk Zeewolde staat niet alleen de juridische afwikkeling van de scheiding centraal, maar ook jullie persoonlijke welzijn en dat van de kinderen. Ik heb speciale aandacht voor de emotionele impact en zet me in om het proces zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen.

Gedetailleerde ouderschapsplannen 

Een ouderschapsplan is meer dan een wettelijke verplichting; het is een leidraad voor het ouderschap na de scheiding. Ik schrijf gedetailleerde ouderschapsplannen die niet alleen aan juridische vereisten voldoen, maar ook rekening houden met jullie unieke situatie en de behoeften van de kinderen.

Evenwichtige scheidingsconvenanten

Een scheidingsconvenant is de basis voor financiële en juridische regelingen na de scheiding. Ik zorg ervoor dat dit document recht doet aan beide partijen en alle belangrijke aspecten, zoals bezittingen, financiën en eventuele schulden, evenwichtig behandelt.

Transparante alimentatieberekeningen 

Alimentatie kan een complex onderwerp zijn. Ik verzorg duidelijke alimentatieberekeningen, zodat jullie een helder inzicht hebben in de financiële aspecten van de scheiding. Transparantie staat hierbij voorop.

Bereken de kosten op de website

Op mijn website bied ik een handige tool waarmee jullie een indicatie kunnen krijgen van de kosten van de scheiding. Zo hebben jullie alvast een overzicht en weten jullie wat jullie kunnen verwachten.

Kies Relatiewerk Zeewolde voor een scheidingsmediator die niet alleen juridische expertise biedt, maar ook persoonlijke aandacht heeft voor jullie welzijn en dat van de kinderen.

Arbeidsmediation Zeewolde

Bij Relatiewerk Zeewolde begrijp ik als geen ander dat een gezonde werksfeer van essentieel belang is voor zowel de gezondheid van medewerkers als hun productiviteit. Als arbeidsmediator ben ik toegewijd aan het bieden van duurzame oplossingen die niet alleen het huidige arbeidsconflict aanpakken, maar ook bijdragen aan een positieve en constructieve werkomgeving op de lange termijn.

No-nonsense aanpak: direct en effectief

Mijn no-nonsense stijl kenmerkt zich door directheid en effectiviteit. Geen overbodige franje, maar een doelgerichte benadering om tot de kern van het arbeidsconflict te komen. Samen werken we aan oplossingen die niet alleen voor het moment effectief zijn, maar die ook een solide basis leggen voor een gezonde werkcultuur op de lange termijn.

Gezonde werkrelaties als prioriteit

Bij Relatiewerk Zeewolde staat de mens centraal. Ik begrijp dat achter arbeidsconflicten vaak dieperliggende menselijke aspecten schuilen. Mijn aanpak richt zich op het herstellen van gezonde werkrelaties, waarbij open communicatie en begrip centraal staan. Het doel is niet alleen het oplossen van het conflict, maar ook het creëren van een werkomgeving waarin mensen gedijen en hun volledige potentieel kunnen benutten.

Kies voor Relatiewerk Zeewolde als jouw arbeidsmediator en ervaar een professionele, persoonlijke aanpak die gericht is op duurzame oplossingen en het bevorderen van een gezonde en productieve werkcultuur.

Benieuwd wat Relatiewerk Zeewolde voor jou kan betekenen?

Reviews

Boekhoudt

Binnen “no time” was alles geregeld. Kort en krachtig. Zeer duidelijk en geen gedraai. Zeker een aanrader..

Chantal Bethlehem

Ik heb de hulp als fijn ervaren. Eerst gebruik gemaakt van relatietherapie. Fijn was dat je met een onpartijdig iemand praat die ook kritische vragen durft te stellen. Ze zet je echt aan om na te denken. Helaas ook gebruik moeten maken van de mediation voor de scheiding. De scheiding was snel rond mede door het snelle werken van de mediator. Ik kijk terug op een zware periode maar wel eentje waar ik goede hulp bij heb gehad. Zeker een aanrader!

Mindful Scheiden

Nienke heeft voor mijn team een aansprekend verhaal gehouden over samengestelde gezinnen. Met voldoende ruimte voor de groep om eigen ervaringen in te brengen waar Nienke goed op aan kon sluiten.

Dave van Haperen

Nienke is een toppertje.
Ons super goed met alles geholpen.
Geeft heel veel tips en regel alles goed en snel.

Bart Rebergen

Erg vriendelijk! Luisterend oor! Goed advies ondanks keuzes die we zelf gemaakt hebben. Openstaand voor meerdere gespreksopties. Ruimdenkend!

Kelly

Hele fijne coaching! Een fijn luisterend oor en goede en bruikbare tips die ik meteen in praktijk heb kunnen brengen in mijn samengestelde gezin. Nienke heeft veel kennis en ervaring over ‘normale’ patronen en gedrag bij kinderen en het proces waar je als samengesteld gezin doorheen gaat. Na de coaching kreeg ik een uitgebreide samenvatting van wat we besproken hadden, heel prettig om nog eens terug te lezen!

Mirjam Ormel

We zochten hulp in ons samengestelde gezin en in onze relatie. Wat heeft Nienke ons hierbij goed geholpen. We hebben heel veel gehad aan alle tips, tricks en goede adviezen. Nienke is erg kundig, heeft veel kennis en is zelf ook ervaringsdeskundige. We kunnen nu weer samen verder en er is veel meer rust in huis. Heel fijn dus.
Nogmaals heel erg bedankt Nienke!

Yannick Vos

Nienke heeft ons erg goed geholpen. Wij kunnen nu beter communiceren en begrijpen elkaar veel beter. Nienke heeft een neutrale, objectieve en begripvolle manier van communiceren waardoor wij de sessie als erg prettig hebben ervaren.

Paulien Zandbelt

Super leerzame en interessante workshop over de Dynamiek in samengestelde gezinnen. Nienke gebruikt haar eigen ervaringen, wat heel verhelderend en pakkend is. Zeker een aanrader!!!

Actueel

Hoe scheidingsmediation helpt bij het verminderen van conflicten NA de scheiding

Kan het vertrouwen nog terug komen na vreemdgaan?

Positiever in je relatie staan; 3 oefeningen